Det diskuteres høylytt i finansbransjen hvilken kryptovaluta som vil vise seg å bli den regjerende kryptovaluta i fremtiden. Mange har holdt knappen på Bitcoin, som var den første og fremdeles er den største. Men skal man begynne å spre risikoen sin over flere kryptovalutaer? Det skal vi se nærmere på her.

Aldri vært lettere å investere i Bitcoin

Det har aldri vært lettere å investere i Bitcoin. Kryptovalutaen er blitt så stor og populær at man kan handle med den på de fleste store handelsplattformer på nettet. Et par av Bitcoins største konkurrenter har også begynt å snike seg inn på markedet, og det er mange investorer som har gode argumenter for at de er en reell trussel.

Bitcoin har vokst seg så stor at mange mener at den ikke kan vokse mer. Det er også dukket opp en del avsløringer i forbindelse med hvordan den blokkjedeteknologien som brukes til Bitcoin er langsommere enn andre konkurrenter og bruker mye mer kapasitet. I en verden som blir mer og mer klimabevisst, så er ikke økt forbruk av energi noe som resonnerer like godt lenger. Derfor er det mange som mener at Bitcoinæreaen er forbi og at det er på tide at den viker for andre kryptovalutaer som utnytter blokkjedeprinsippet på nye (og mer miljøvennlige) måter.

Klikk inn og kjøp bitcoin for å begynne å investere i dag. Det er nemlig fremdeles sånn at du trenger Bitcoin for å kjøpe mange andre typer kryptovaluta som er litt mindre utbredt. Det gjøres som kjent på egne kryptobørser, men da er det lurt allerede å ha kjøpt Bitcoin og funnet en kryptolommebok der man oppbevare valutaen trygt.

Har Bitcoin noe å frykte?

Om Bitcoin faktisk har noe å frykte når det kommer til konkurrenter, kommer helt an på hvordan ting utspiller seg i den nærmeste fremtid. Når det er krise i verden, enten økonomisk eller politisk, så har man en tendens til å sette pengene sine i gull. Mange kaller Bitcoin digitalt gull, fordi tendensen har begynt å tegne seg også her. Det er en av grunnene til at mange tror at Bitcoin beholder statusen sin også i årene som kommer. Men det er fremdeles ikke avgjort, hvilken kryptovaluta som blir den regjerende kryptovaluta. Kappløpet står foreløpig mellom Bitcoin, Etherum og Ripple.