I dag er det sånn at de aller fleste av oss nok har hørt om kryptovaluta som begrep, og ikke minst har en valuta som Bitcoin blitt noe som de aller fleste har hørt om. Men det er mange andre forskjellige valutaer på markedet, som begynner å bli mer og mer utbredt bland dem som investerer i kryptovaluta. En av disse er Ripple, også kalt XRP. For det er ikke lenger bare Bitcoin som er på vei mot en skinnende fremtid, det er også andre spillere som gjør det bra på kryptobøresene.

Generelt kan man si at hvis man er interessert i kryptovaluta, er det å holde litt øye med kryptobørse noe man absolutt burde gjøre. Der kan man nemlig se om det er smart å for eksempel kjøp bitcoins eller andre typer valuta akkurat nå, eller om det kanskje er best å vente til et senere tidspunkt. Blant de andre man kan kjøpe, har XRP begynt å gjøre det bra, og det er derfor mange som vil vite hva man kan gjøre for å investere i nettopp XPR, for det er en litt kronglete prosess man skal igjennom fordi man ikke bare kan bruke bankkort eller en bankoverføring.

Kjøpt XRP på en norsk kryptobørs

Det er mange måter man kan gå frem når man ønsker å investere i kryptovaluta, men fordi det er så nyt og så mange som ikke vet helt nok, er det ikke alle stedene man kan kjøpe kryptovaluta som er helt sikre. Dette betyr blant annet at man skal være litt ekstra forsiktig når man skal investere i for eksempel XRP. En av de tingene man kan gjøre for å sikre seg litt ekstra er å prioritere å kjøpe gjennom en norsk kryptobørs, der man bruker bank ID til å kjøpe XRP.

En av de grunnene til at man burde kjøpe XRP gjennom en norsk kryptobørs, er at de norske børsene, for eksempel Miraiex, er godkjent av det norske Finanstilsynet, og man bruker BankID til å registrere seg på siden. Dette er en av de tingene man kan se etter når man leter etter en børs å handle på – at den er godkjent av det nasjonale finanstilsynet, og at det krever gyldig offisielt ID for å kunne opprette en profil på siden. Når man har gjort det, kan man begynne å handle.

Disse sidene handler ikke bare med XRP eller Bitcoin, men faktisk med de aller fleste populære valutaene som man mest sannsynlig har lyst til å investere i og utvalget er noe som man gjøre at man virkelig skal tenke over hvilken valuta man har lyst til å kjøpe, for det er flere gode valg nå enn det har vært noen gang før.

Hvis man velger å kjøpe XRP kan man gjøre det enten ved bruk av Bitcoins, hvis man eier det, eller man kan veksle inn direkte med kredittkort på sider som for eksempel Binance.com, men det krever at man registrerer seg der også. Det er veldig lett og begge deler er bra måter.