Lån penger med bitcoins som garanti.

Det er blitt vanskeligere å få lån siste årene etter at myndighetene har lagt inn en del restriksjoner på lån. Før kunne man nesten helt garantert få lån, men idag er dette mye vanskeligere. Lån kan være viktig for mange i visse situasjoner, og det å ikke få innvilget lån kan være både skremmende og føre til større problemer. Man kan kanskje trenge lån for å tilbakebetale gjeld, eller ha kapital til å kjøpe leilighet/hus. Dette er viktige ting og om du ikke får lån hos vanlige banker, les videre.

Hos https://nexo.io/ og andre like selskaper kan du få lån i ulike valuta, ganske enkelt og greit. Hva er forskjellen mellom de og vanlige lånetilbud? Nexo gir lån enklere enn de andre fordi de ber om bitcoins som sikkerhet. Du må alså stille med dine bitcoins og ha det som garanti for Nexo om at om du ikke betaler ditt lån vil de ta dine bitcoins. Du kan låne fra $500 til 2 millioner dollar og om du har bitcoins som du kan bruke til garanti vil du nokså enkelt få lån.

Renter og avgifter er mye lavere enn andre banker pga at du risikerer dine bitcoins. Vi anbefaler denne siden om du veldig trenger lån og har råd til å tape dine bitcoins.