Vet du hva kryptovaluta og Bitcoins er? Les mer om det her via vår nettside.

Hva er Bitcoins?

Bitcoins er en kryptovaulta som brukes for betegnelse av "online penger". Dette er som norske kroner bare at det defineres som penger på internett. Bitcoins begynte for 5 år siden ca. og vokste seg veldig i populæritet ifjor da aksjene steg veldig mye.  Bitcoin og mynt & sedler kan fort bli fremtiden.

Bitcoins er en forenklet betalingsmetode og er noe vi kommer til å se mer i fremtiden. Penger idag som visa og kontanter vil miste sin plass forran bitcoins da dette vil bli først og fremst brukt av alle muligheter. Noen mener at Bitcoins vil være underlagt andre type kryptovalutaer men vi tror ikke det og regner med at Bitcoins som et av de første online valutaer vil være på første plass i fremtiden også. Systemet tillater betalinger til å bli sendt mellom uten at det går via en sentral enhet, som f.eks bank. Bitcoin er ikke printet ut som f.eks dollar og euro, de er produserte av PCer rundt omkring i verden ved å bruke et gratis software. Bitcoin kan bli brukt for å betale for produkter elektronisk, hvis begge parter er enige. På den måten er den litt annerledes enn andre valuta da den også kan brukes som vanlig valuta betaling. Se hvordan det er på innsiden av aksje selskapene.

hva er bitcoins, image kjøpbitcoins.com

Litt detaljert info om wallets & bitcoin adresser:

Klienter som deltar i bitcoin-nettverket har en wallet, det er en spesiell fil lagret lokalt på en datamaskin, som inneholder et arbitrært antall kryptografiske nøkkelpar. Av de offentlige nøklene, som også omtales som bitcoin-adressene, virker de som sender- og mottakeradresser for sluttpunktene som er med i transaksjonene. De korresponderende private nøklene godkjenner betalinger bare fra den klienten. Nøklene ihar ikke noen informasjon om deres eiere og er som oftest sett anonyme. Les her om historien til bitcoin.

Cex.io er et ansvarlig og trygt sted man kan kjøpe bitcoins. Der kan man også trade og selge og bruke det som lommebok om man vil kjøpe noe på internett med bitcoins.

Klikk her for å besøke nettsiden for å kjøpe bitcoins

Hva er bitcoins

Her vil du finne info om bitcoins, generelt og hva det egentlig er.

Klikk her for å lese artikkelen

Bitcoins historie

Vet du noe om bitcoins historie? Her kan du lese mer om det.

Klikk her for å lese artikkelen

Er det sikkert med bitcoins?

Noen firmaer der ute kan ha lav sikkerhet men med vår oversikt kan du være helt trygg på at det er sikkert å handle bitcoins.

Klikk her for å lese artikkelen

Hvordan kjøpe bitcoins?

En guide på hvordan man kjøper og selger og trader bitcoins online.

Klikk her for å lese artikkelen

Bitcoin svindel, scam?

Litt om svindel og kryptovalutaen bitcoin.

Klikk her for å lese artikkelen

Dette er bitcoin forkene du bør vite om..

Vet du hva bitcoin gaffel er?

Klikk her for å lese artikkelen

Maskinvarelommebøker

Litt om trygghet og bitcoin lommebøker.

Klikk her for å lese artikkelen
Kjøp Bitcoins.no er med på ulike affiliate programmer som bla.
Adsense og CEX.io, som er dermed linket til de for inntekter online. Vi bruker cookies, for mer se vår cookie policy.