tjene penger med bitcoins, tjene bitcoins tips, tips bitcoins, råd bitcoins

Bitcoin, tips og svingningene i valutaen.

Bitcoin er en ganske så ny kryptovaluta og den har en del svingninger. I 2017 November kom den ganske høyt opp men nå nylig falt den, da den falt falt den voldsomt. Grunnen til dette er fordi valutaen er ny men også generelt som kryptovaluta vil den ha veldig høye opp og ned. Det er regnet med at ca. 70.000 norske statsborgere har fått kjøpt seg inn i verden og det er trodd at mange flere vil kjøpe seg inn i valutaen. Et tips fra oss er at det kan være lurt å ha litt tålmodighet til Bitcoin faller litt i verdi slik at man da kjøper når den er nede, da den nok vil ha en stabil høy kurs gjennomsnittelig i fremtiden, på den måten kan man tjene mye på neste opptur av valutaen.

Her kan du lese hos Wikipedia mer om bitcoins.

Du kan alltids følge med i aviser for å se hvordan den ser ut til at den utvikler seg, om den går ned, opp eller holder seg ganske stabilt. I nyhetene noen uker siden ble det sagt at mange av de store innenfor aksjeverden har valgt å investere stort i kryptovalutaen, noe som for mange bekrefter verien i kryptoen. Det aller høyeste bitcoin noensinne har vært opp i var litt under 20K i November i ifjor og kursen per dags dato er på ca. 7K. Dessverre finnes det en del svindelsaker rundt bitcoin, noe som selvfølgelig påvirker bitcoins negativt.

Er du nybegynner med kryptovaluta kan du lese mer om dette hos Google. Det du burde tenke på er om du vil være med på denne revolusjonen, potensialet til at bitcoins øker mye er veldig stor. Visste du at det finnes andre valutaer man kan kjøpe seg inn i?

Ethereum (ETH)
Litecoin (LTC)

Av disse 4 nevnt ovenfor er Ethereum og Litecoin mest kjent. Noen firmaer på nett tilbyr ikke andre kryptovalutaer enn Bitcoins, noen gir deg derimot muligheten til å kjøpe flere som de nevnt ovenfor. Søke deg frem til på internett om du vil investere i små valutaer. Du burde ikke bare investere i en singel kryptovaluta, det er greit å ha litt sikkerhet ved å ha kjøpt seg inn i flere, det som er sikkert er at noen utenom bitcoins vil øke kraftig, personlig tror vi dette blir bitcoins men kan fort bli Litecoin eller Ethereum. Hvis så blir tilfelle er det greit å ha slike valutaer i ens wallet. God lesning og analyse og lykke til med dine kryptovalutaer..

Cex.io er et ansvarlig og trygt sted man kan kjøpe bitcoins. Der kan man også trade og selge og bruke det som lommebok om man vil kjøpe noe på internett med bitcoins.

Klikk her for å besøke nettsiden for å kjøpe bitcoins

Hva er bitcoins

Her vil du finne info om bitcoins, generelt og hva det egentlig er.

Klikk her for å lese artikkelen

Bitcoins historie

Vet du noe om bitcoins historie? Her kan du lese mer om det.

Klikk her for å lese artikkelen

Er det sikkert med bitcoins?

Noen firmaer der ute kan ha lav sikkerhet men med vår oversikt kan du være helt trygg på at det er sikkert å handle bitcoins.

Klikk her for å lese artikkelen

Hvordan kjøpe bitcoins?

En guide på hvordan man kjøper og selger og trader bitcoins online.

Klikk her for å lese artikkelen

Bitcoin svindel, scam?

Litt om svindel og kryptovalutaen bitcoin.

Klikk her for å lese artikkelen

Dette er bitcoin forkene du bør vite om..

Vet du hva bitcoin gaffel er?

Klikk her for å lese artikkelen

Maskinvarelommebøker

Litt om trygghet og bitcoin lommebøker.

Klikk her for å lese artikkelen
Kjøp Bitcoins.no er med på ulike affiliate programmer som bla.
Adsense og CEX.io, som er dermed linket til de for inntekter online. Vi bruker cookies, for mer se vår cookie policy.