bitcoins partner, affiliate programmer bitcoin, kryptovaluta affiliate programmer, ktyptovaluta inntekt, tjene penger bitcoins, tjene penger kryptovaluta

Bli bitcoin partner

Du kan tjene penger på å reklamere for bitcoin og annen kryptovaluta. Om du har en nettside fra før av, kan du bare registrere deg hos bitcoin affiliate programmer og legge til annonsene de har på din side. Dess nærmere emne bitcoin din side er dess enklere å få salg. Du bør ikke joine dine egne affiliate links, da det av mange affiliate programmer blir sett ned på. Bitcoin affiliates kan tjene store penger, dette blir veldig individuelt på hvor flink man er i markedsføring og også flaks. Du kan begynne å lage egen side for bitcoins, eller så kan du reklamere via Adwords og andre PPC, der du betaler visse kroner per klikk til din side. Offline markedsføring fungerer også bra, men du må passe på reglene, det er f.eks bare offentlige plasser man kan reklamere lovlig.

Om du har planer om å bygge side. SEO, før og nå.

Søkemotor optimisering heter det, som også kalles enklere "SEO." Før i tiden, da internett begynte var dette ikke noe nødvendig, hadde du en side og bare la den inn hos Yahoo ville du få besøkende, enkelt og greit. Dette er idag umulig, da det er mange nettsider ute og mange webmastere som lager mer og mer sider. SEO dermed, er veldig viktig for å vinne i den online konkurransen blant hvem som rangerer høyest. Nedenfor vil vi skrive noen enkle tips på hvordan SEO fungerer.


Å markedsføre for en side er ikke vanskelig, men heller ikke lett. Har du økonomi til det kan du kjøpe deg inn hos Adwords, et firma innenfor Google, der du betaler for klikk til din side. Gjør du dette er det lurt å da ha synlig en seksjon der andre webmastere kan legge din link hos deres. Det aller viktigste er innholdet og ryktet siden har. Klarer du å få eller kjøpe en link eller omtale hos noen store firmaer vil siden din også rangere bedre. Social SEO betyr f.eks Facebook, Twitter etc. Der kan du legge til din side, skrive om den, oppdatere brukerne daglig eller ukentlig om hva som skjer rundt dine sider. Effekten for SEO er mindre, men den er der. Du kan også kjøpe annonser for at folk skal like siden din, vi anbefaler at du gjør det slik at det er facebook siden folk liker da det kan gi en del økende besøkende fra Facebook.

På din side, der du har bilder, kan du legge til en skjult tekst som vil øke din side og enklere få den til å rangere høyere. Mange kjøper linker, noe som forsåvidt er bra men du må vite hvilke linker er bra og hvem som er dårlige. Dette kan du se hos Majestic.com eller sider som viser deg sidenes DR og DA & PA. En god side har 10 minst i trust flow, DR 15 og DA 15, alt annet enn det kan være risikabelt.

Vi ønsker deg lykke til med markedsføringen.

 

Cex.io er et ansvarlig og trygt sted man kan kjøpe bitcoins. Der kan man også trade og selge og bruke det som lommebok om man vil kjøpe noe på internett med bitcoins.

Klikk her for å besøke nettsiden for å kjøpe bitcoins

Hva er bitcoins

Her vil du finne info om bitcoins, generelt og hva det egentlig er.

Klikk her for å lese artikkelen

Bitcoins historie

Vet du noe om bitcoins historie? Her kan du lese mer om det.

Klikk her for å lese artikkelen

Er det sikkert med bitcoins?

Noen firmaer der ute kan ha lav sikkerhet men med vår oversikt kan du være helt trygg på at det er sikkert å handle bitcoins.

Klikk her for å lese artikkelen

Hvordan kjøpe bitcoins?

En guide på hvordan man kjøper og selger og trader bitcoins online.

Klikk her for å lese artikkelen

Bitcoin svindel, scam?

Litt om svindel og kryptovalutaen bitcoin.

Klikk her for å lese artikkelen

Dette er bitcoin forkene du bør vite om..

Vet du hva bitcoin gaffel er?

Klikk her for å lese artikkelen

Maskinvarelommebøker

Litt om trygghet og bitcoin lommebøker.

Klikk her for å lese artikkelen
Kjøp Bitcoins.no er med på ulike affiliate programmer som bla.
Adsense og CEX.io, som er dermed linket til de for inntekter online. Vi bruker cookies, for mer se vår cookie policy.